JOANA BIARNÉSSANDRA BALSELLSLAIA ABRIL  A LA FUNDACIÓ SETBA, DEL 21 D’ABRIL FINS EL 22 DE JUNY

“Durant molts anys, les meves veïnes de replà eren dones que vivien en un pis d’acollida” (Dario Olaortua – President de la Fundació Setba)

Amb aquestes paraules comença la presentació d’una exposició de tres fotògrafes de tres generacions diferents: JOANA BIARNÉS, SANDRA BALSELLS i LAIA ABRIL. Tres estils diferents conformen una excel·lent exposició on cada artista ens mostra, cadasquna en el seu moment, la seva visió de la realitat.

Com a preludi de l’exposició, durant el mes de març es va realitzar un taller de fotografia amb dones i les tres artistes, conduït per VENTURA CAMACHO.

Les fotografies en blanc i negre de la Joana i de la Sandra, han estar realitzades en el nostre laboratori. Estan copiades en paper baritat de gelatina de plata, i porten un bany de seleni de conservació.

Des de REBEL·LAB PHOTO volem agraïr la confiança dipositada, tant per la JOANA BIARNÉS i la SANDRA BALSELLS com per la  CRISTINA SAMPERE, comissària de l’exposició i persona molt compromesa en la promoció de la fotografia a la nostra ciutat.

Aquesta exposició és una molt bona excusa per acostar-se a la Plaça Reial que no decebrà a ningú.