JOANA BIARNÉS – MODA A PEU DE CARRER

TINGLADO 2, TARRAGONA

El Tinglado 2 del Moll de Costa, a Tarragona, ha estat l’indret escollit per ser els primers en disfrutar d’una exposició de fotografies de Moda, la majoria inèdites, que va realitzar la Joana Biarnés entre els anys 60’s i 70’s, principalment pels carrers de Madrid i de Barcelona. La tria  de les fotos, entre més de 20.000 negatius, la va fer en Josep Casamartina, historiador de l’Art, Arquitectura, Moda, etc. després d’una primera tria en més de 35.000 que va fer l’IMMA CORTÉS.  El projecte va neixer l’any 2009 i es va anar dilatant en el temps. Un cop engegat el projecte, la desaparició de la Joana no va parar la maquinària que ja anava a velocitat de creuer per portar a bon port ( mai més ben dit) una col·lecció irrepetible de fotografies de moda amb el segell personal de l’estimada Joana.

L’exposició ha estar possible gracias a la implicació del CENTRE D’ART DE TARRAGONA, PHOTOGRAPHIC SOCIAL VISION amb SILVIA OMEDES al capdavant, la inestimable aportació de l’IMMA CORTÉS,  la REGIDORIA DE CULTURA de TARRAGONA i  l’AUTORITAT PORTUARIA DE TARRAGONA.

Per REBEL·LAB PHOTO  va ser un plaer molt gran poder treballar colze a colze amb la JOANA BIARNÉS,  tant per fer aquesta exposició com per les anteriors, i compartir amb ella la passió per la bona fotografia.