SALA AIXELÀ A LA VIRREINA CENTRE DE LA IMATGE

LA VIRREINA RET HOMENATGE A LA SALA AIXELÀ

Entre els anys 1959 i 1975, a la Sala Aixelà, l’advocat i crític de fotografia JOSEP MARIA CASADEMON va organitzar tot un seguit d’exposicions de fotógrafs emergents que amb el pas dels anys, han esdevingut tots ells uns referents en la història de la fotografia del nostre païs. Noms com Joan Fontcuberta, Manel Esclusa, Francesc Català-Roca, Oriol Maspons, Xavier Miserachs, Ricard Terrè, Anna Turbau, Colita, Toni Vidal, Julio Ubiña, Joan Colom, Ramon Masats  etc.  van formar part  d’aquest llistat d’autors que en el seu moment, van exposar a LA SALA AIXELÀ.

La Virreina Centre de la Imatge, comissariada per Laura Terré, ha organitzat un més que merescut homenatge a aquell visionari que va oferir el seu espai per mostrar moltes imatges que es convertirien en icones d’una època.

S’han fet molta obra nova intentant respectar el format i muntatge que es va utilitzar en el seu moment, i  un cop més, Laura Terré ha dipositat la seva total confiança en el nostre laboratori REBEL·LAB PHOTO  per ampliar totes les fotografies que s’han hagut de fer de nou.

TONI VIDAL - FOTOGRAFIA ANALÒGICA

TONI VIDAL – FOTOGRAFIA ANALÒGICA

JOAN COLOM FOTOGRAFIA ANALÒGICA

JOAN COLOM FOTOGRAFIA ANALÒGICA

JOAN FONTCUBERTA FOTOGRAFIA ANALÒGICA

JOAN FONTCUBERTA
FOTOGRAFIA ANALÒGICA

FOTOGRAFIES D'ANNA TURBAU FOTORAFIA ANALÒGICA

FOTOGRAFIES D’ANNA TURBAU
FOTORAFIA ANALÒGICA

FOTOS: RAFAEL NAVARRO PEDRO AVELLANED

FOTOS: RAFAEL NAVARRO
PEDRO AVELLANED

JULIO UBIÑA - FOTOGRAFIA ANALÒGICA

JULIO UBIÑA – FOTOGRAFIA ANALÒGICA

ELECTRODOMÈSTICS CASA AIXELÀ

ELECTRODOMÈSTICS CASA AIXELÀ

LLISTA D'AUTORS A L'EXPOSICIÓ A LA VIRREINA

LLISTA D’AUTORS A L’EXPOSICIÓ
A LA VIRREINA