X BIENNAL DE FOTOGRAFIA XAVIER MISERACHS, A PALAFRUGELL

DEL 4 D’AGOST AL 14 D’OCTUBRE

Aquest dissabre s’inaugura una nova edició d’aquest festival biennal, a Palafrugell,  ja tot un referent en les exposiciones de fotografía documental del nostre país.  Com cada any,  l’ organització s’ha esforçat en presentar un cartell del més alt nivell, dins del món de la fotografía contemporánea.  A noms consagrats com CARTIER BRESSON, ATIN AYA, o XAVIER MISERACHS  i d’altres d’àmbit més locals com JAUME FERRER o JOSEP ESQUIROL, i hem d’afegir noms que, encara que més joves, gaudeixen d’un prestigi totalment merescut a nivell mundial, com SANDRA BALSELLS, SAMUEL ARANDA, MIQUEL DEWEVER-PLANA, JOAN ALVADO, LORENZO MELONI, i  MARIA CONTRERAS COLL..

Amb aquest ampli ventall d’estils, d’èpoques i d’escenaris, no tenim cap excusa per fer una escapada a Palagrugell i gaudir d’aquesta bonica localitat de la Costa Brava i de les exposicións que l’omplen aquests dies.

A REBEL·LAB PHOTO S.L.  hem pogut posar el nostre gra de sorra a aquesta important iniciativa, realitzant les ampliacions  de SANDRA BALSELLS i de XAVISER MISERACHS,